Hem Friskvård Skönhet Hälsotips Prenumerera Om tidningen Kontakta oss

PRENUMERERA

 

AKTUELL FRISKVÅRD

 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till Aktuell friskvård!


NATURLIGT, VARSAMT, FRÄSCHT OCH EFFEKTIVT

Användningen av komplementärmedicinen ökar, både i förebyggande syfte och vid segdragna krämpor. Och det finns många vägar att gå... Kroppsbehandlingar, olika kosttillskott såsom örter och vitaminer, olika produkter för egenbehandling och så vidare. Det finns troligtvis lika många vägar till hälsa som det finns människor. Vi har alla vårt eget sätt att hantera våra liv och olika saker som får oss att må bra. 


Här kan du hitta tips om både gamla kunskaper som blir återupptäckta och aktuella igen, samt regelbundna nyheter som berör hälsa. Vi ska göra vårt yttersta för att öka möjligheterna för alla till att ha ett mer vitalt och friskt liv. Kort sagt är vårt mål att vara en källa till kunskap och inspiration!

Läs mer >>

 

Om tidningen


AKTUELL FRISKVÅRDS MISSION ÄR ATT VARA DEL I EN SERIÖS UTVECKLING AV FRISKVÅRDSBRANSCHEN.

Vår målsättning är att förmedla kunskap om egenvård och naturliga behandlingsalternativ till konsument, utövare, leverantör och samhällets beslutsfattare. Vi ska visa vad marknaden har att erbjuda inom friskvård och presentera alternativen som erbjuder säkra lösningar och behandlingar för människor som är engagerade i sitt välbefinnande.  Ansvaret ligger ju hos oss själva som individer att vårda oss och de resurser som vi har till vårt förfogande. Att vara nyfiken och öppen för vad livet har att erbjuda och att aktivt öppna nya dörrar när andra eventuellt stängs. Att våga välja nya vägar när något inte fungerar. Vi vill att det ska vara enkelt att hitta tips och råd vid behov samt att hitta de kontakter som tillhandahåller den hjälp som man söker.


Vi fortsätter att arbeta för att göra Aktuell Friskvård till det självklara valet att hämta fakta och tips ur när det gäller naturliga behandlingar och egenvård. Fler intressanta och fräscha reportage med härliga bilder. Nya medarbetare och ännu fler läsare. Tidningen kommer from årsskiftet ges ut varannan månad - och nu dessutom vår nya hemsida! 

Våra läsare
Aktuell friskvård når yrkesverksamma terapeuter och deras aktiva klienter över hela Sverige då den också är medlemstidning för SFKM som är Sveriges näst största branschorganisation inom komplementär medicin. Antalet läsare per nummer beräknas vara över 20.000. 

Distribution
Aktuell friskvård delas ut exklusivt och säljs inte i butik, utan enbart genom beställning. Aktuell friskvård har utkommit med fyra nummer per år sedan 2001. NYHET! Från 2012 kommer tidningen varannan månad och med 6 nummer per år. Du kan beställa det senaste numret och/eller tidigare nummer här på hemsidan. Om du önskar att påbörja en prenumeration finns mer information på prenumerationssidan. 

Har du frågor, nyheter eller tips du vill dela med dig av så hör gärna av dig till mig. 

Varmt välkommen till en friskare värld!
Chef red, Katarina Smedberg
katarina@aktuellfriskvard.se

Läs mer >>

 

Annonsera


VI ERBJUDER EFFEKTIV MARKNADSFÖRING I UTVALDA KANALER.

Vill du får tips och råd med innehåll och utformning av din annons? Vi hjälper dig även med det!  Pdf med utgivning, storlekar och priser 2015.


 

ANNONSER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Aktuell friskvård. Texter får kopieras om källan anges. Producerad av www.riffreklambyra.se.